Loading...
Over Sondrio2017-03-10T09:15:24+00:00

Een échte Italiaan

Precies in het midden van het gezellige uitgaansgebied in Drachten ligt ons sfeervolle restaurant Sondrio da Emilio. De van oorsprong uit Italië afkomstige eigenaar Emilio heeft een hele duidelijke visie en weet precies wat zijn gasten verlangen. De juiste ambiance, authentieke lekkere gerechten en een team om zich heen die de Italiaanse keuken begrijpen.

Vanuit een mooi statig oud pand aan de Zuidkade zorgen Emilio en zijn team al decennia op gepassioneerde wijze voor een ongeëvenaarde Italiaanse sfeer en kwaliteit. Wij streven er naar om de beste Pizzeria in de wijde omtrek te zijn.

Er hangt bij ons volgens onze gasten een gemoedelijke en gezellige authentieke Italiaanse sfeer. Dat kan ook bijna niet anders want wie anders dan een echte Italiaan kan de smaak, het gevoel en de sfeer uit Italië beter overbrengen?

Naast de overheerlijke pizza’s die op ambachtelijke wijze worden bereid kun je bij ons ook goed terecht voor de andere typisch Italiaanse gerechten zoals Lasagne, Spaghetti en Penne. Bij Sondrio da Emilio in Drachten proef je dus echt Italië!

Openingstijden:

woensdag t/m zondag
van 16:30 tot 22:00

(maandag en dinsdag gesloten)